De Action verkoopt adventskalenders voor honden én katten

adventskalender action honden katten kerstmis

 

Tuurlijk word ik elk jaar blij van een adventskalender, maar bij lange na niet zo blij als van de adventskalender voor mijn kat Pebbles.

 

 

 

Die haal ik elk jaar weer bij Action (als ze niet zijn uitverkocht, want die dingen zijn nogal populair) en elke keer vind ik het weer een feestje als ze er weer liggen. Je snapt waarschijnlijk al waar ik naartoe wil: ze liggen inderdaad weer in de schappen. Rennen naar Action dus.

 

Voor het geld hoef je het niet te laten, ze kosten namelijk €4,99 per stuk. Je bent een dief van je eigen portemonnee als je niet een meeneemt, toch? Helaas kunnen we ze niet online bestellen (puntje van feedback voor Action), maar wel kunnen we ze alvast bekijken. Die voor de katten ga ik vandaag nog inslaan, maar mocht je een hond thuis hebben zitten die je ook wilt laten aftellen tot kerst, dan kan dat dus ook prima. Ik vind het ontwerp dit jaar wel weer té schattig.

 

Elke dag zit er dus een traktatie voor je miauwende of blaffende viervoeter in en ik vind het volgens mij spannender dan Pebbles om die elke dag weer open te maken. Ik ben in ieder geval een stuk nieuwsgieriger, want zij pakt elk jaar gewoon een steeds overdrevener winterslaap.

 

Nou goed, de eerste kerstfilm is al in aantocht, de adventskalenders liggen in de winkel… Het voelt eigenlijk gewoon al een beetje als december.

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer