deel 248

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: De pleuris breekt uit!

 

Je weet het inmiddels: ik ben zo veranderlijk als het weer, dus wat heb ik gedaan? Me in mijn oneindige wijsheid maar weer ingeschreven op internet, ik geloof het zelf nog niet eens en ik ga het, behalve aan jou, ook verder aan helemaal niemand vertellen! Totaal ander profiel, dus… En de pleuris breekt meteen weer uit!

 

‘Ik weet het, ik doe het mezelf aan’

 

Vanochtend vroeg al drie verzoeken en vandaag nog eens drie. De helft was lachwekkend, die heb ik zonder commentaar naar de schroothoop verwezen, maar die andere drie lijken lang zo gek nog niet, dus zit ik me alweer de hele dag een beroerte te typen, ben ik net klaar met de een, heeft de volgende alweer gereageerd, help! Ja, ik weet het, ik doe het mezelf aan, het is óók leuk, maar toch…

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen