deel 9

Charlotte & Tom

Barbara, die eigenlijk Charlotte (39) heet, en Tom (47) zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Goedemorgen

 

Dan ga ik jou ook maar weer wat meer vertellen, want ik sla vandaag nog geen deuk in een pak boter met al mijn telefoontjes en mailtjes. De vreemdste gesprekken gevoerd met bijna onbeschofte mensen. Kan mij het ook schelen…

 

Ik heb het vorige week trouwens ‘uitgemaakt’ met een paar internetcontacten, ik werd er stapelgek van, van al die mails en dat gedoe. Een nette manier vind ik om te zeggen dat er iemand anders in beeld is, dat je wilt kijken hoe dat gaat lopen en daarom de rest even op een laag pitje zet. Veel geluk verder.

 

Wel kort geleden nog een man ontmoet, ik heb me helemaal gek gelachen: het was het ‘klassieke’ type, zeg maar. Ik zat in het café op hem te wachten, werd ie afgezet door z’n chauffeur! Bleek hij ‘belangrijkheidsman’ bij een of ander groot bedrijf te zijn… Of ik een instrument speelde, want na zijn scheiding miste hij de klassieke muziek in huis zo… Nee dus, ik heb meer een ‘hardrock’-jeugd gehad. Hij beweerde 80 procent van zijn tijd nuttig te besteden, ik kreeg een rolling, want ik klooi zelf vaak maar wat aan. Toen ik na een uurtje zei dat we in mijn ogen geen ‘match’ waren, was ie nog verbaasd ook!

 

‘Nu ben ik dus op zoek naar een relatie vol onstuimige rust’

 

Ik heb er, eerlijk gezegd, tot afgelopen zomer over gedaan om mezelf weer een beetje leuk te vinden, want ik voelde me enorm afgewezen door mijn ex. Nu gaat het in dat opzicht goed met me, ik voel me beter dan ooit en merk dat ik dat ook uitstraal.

 

Nu ben ik dus op zoek naar een prettige man met wie ik lekker kan ‘zijn’. Geen gedoe meer, maar elkaar gewoon in je waarde laten. Geen ruzies meer, nou ja, je begrijpt het wel: onstuimige rust. Het plaatje wat je schetst spreekt me zonder meer aan. Ik had graag een vrolijk gezin gewild en ben een alleenstaande moeder met maar één kind geworden. Dat vind ik weleens jammer, maar mijn kinderwens is voorbij, ik vind het goed zo, geniet gewoon van mijn grietje.

 

Ik ga nu even de deur uit, ben om een uur of tien weer terug en zal mijn mail natuurlijk nog wel even checken.

 

Tot later of morgen,

 

Charlotte

 

Lees hier de vorige aflevering

Lees hier de volgende aflevering

   Lees hier alle afleveringen