deel 8

Charlotte & Tom

Barbara, die eigenlijk Charlotte (39) heet, en Tom (47) zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Re: Re: Heel heel leuk…

 

Een week wachten. Geen probleem. En… ik ga jou zeker bellen, ik zeg alleen lekker niet wanneer!

 

Ik vind het trouwens wel goed dat jullie verjaardagen nog samen vieren voor Hendrikje. Petje af. Bij mij is het minder een noodzaak omdat ze allemaal al wat ouder zijn, maar ik weet zeker dat mijn ex en ik tot eenzelfde regeling waren gekomen.

 

Weer alleen na zo’n geweldig weekend is altijd afkicken

 

Ik ben weer alleen na een geweldig weekend, dat is altijd even afkicken. Ik moet nog wel even een smoes verzinnen als ik jou ontmoet. Willemijn weet dat paps aan het daten is, vindt het wel interessant en informeert ook, maar ze weet nog niet dat jij in de picture bent. Josefien is een ander verhaal. Ik had haar laatst alleen hier. Toen ik aangaf ik dat ik wel weer op zoek was naar iemand anders, vond ze dat maar niets, veel te vroeg. Ik heb uitgelegd dat het tussen haar moeder en mij de laatste drie jaar al niet lekker zat, dat we het veel te lang hebben laten sudderen, en dat je dan ook wat sneller over het geheel heen kunt stappen. Dat begreep ze. Dus dit weekend, toen ik stond te koken en zij op het aanrecht toe zat te kijken, begon ik er voorzichtig weer eens over. Ze begreep wel dat het realiteit is, maar wilde er alleen niet echt over praten. Alsof de duvel er mee speelde, belde precies op dat moment een van de twee mislukte dates. We praatten een tijdje en maakten een afspraak. Ik legde op, zag ik Fien naar me kijken met zo’n blik ‘ik heb je wel door hoor’, zelfs een lichte glimlach. Dus dat komt wel goed.

 

Tot slot, Rotterdam, ik ken het eigenlijk niet en ik kan ook niet zeilen. Is dat overkomelijk? Ik kan wel boerenbridgen en de kinderen ook. Van de zomer op de camping elke avond tussen de bosbranden, af en toe even kijkend of het vuur niet te dichtbij kwam.

 

Tot snel en bellens (!!)

 

Liefs, Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

Lees hier de volgende aflevering