deel 31

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Update van een kreupele

 

Lief dat je me meteen belde na mijn vorige mail. Maar weer even een berichtje van deze kneus (in meerdere opzichten, want ik heb ontdekt dat mijn hart wél gebroken is). Het gaat. Ik hang, lig, zit, sta de dag door, maar de pijn is gelukkig al wat minder. Lopen gaat eigenlijk nog het beste en dat is ook goed voor de geestelijke gesteldheid. Gisteren ben ik naar de kapper gestrompeld om mijn haar te laten wassen (ze wist niet wat ze zag) en daarna naar mijn psychiater, waar ik fijn een uurtje zeer kostbaar heb zitten snikken. Het enige positieve is dat ik er nu fulltime voor Hendrikje ben, die van de week ook erg geschrokken is.

 

‘Mijn veel te heftige gevoelens maken het zo moeilijk met Joost’

 

Gisteren belde Joost (zo heet hij dus) en dat was goed. Weet je Tom, deze man deugt wél, het zijn mijn veel te heftige gevoelens die het zo moeilijk maken onder de gegeven omstandigheden. Eigenlijk ben ik blij dat ik die vriendin niet ben op het moment, want ik sta helemaal niet sterk genoeg in mijn schoenen voor een relatie met een man die niet weet wat hij wil. We hebben afgesproken dat we contact houden, maar niet meer zoals we deden, want dat is te verwarrend. In alle rust verder klussen aan onze levens, de boel op orde brengen, met elkaar aan de zijlijn… En verder? De tijd zal het leren.

 

Hoe is het met jou? Jetje? Je eerste vriendinnetje?

 

Liefs,

 

Charlotte

 

Lees hier de vorige aflevering

  Lees hier de volgende aflevering

Lees hier alle afleveringen