deel 32

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Re: Update van een kreupele

 

Lief kreupeltje,

 

Een toffe meid ben je! En heel verstandig ook. Laat alles eerst maar tot rust komen. En huil maar vaak, dat is echt het beste om de emoties te verwerken. Heb ik ook veel gedaan en doe ik nog, maar inmiddels meer uit een geluksgevoel. Ik wil nog wel een keer met jou naar ‘Love Actually’ kijken, zetten we een doos tissues tussen ons in op de bank. Geniet maar lekker van Hendrikje en probeer het voor jezelf allemaal maar op een rijtje te krijgen. Eerst achterover zitten (als dat lichamelijk niet te pijnlijk is), jezelf een spiegel voorhouden, reflecteren, evalueren, en dan pas de routeplanner erbij nemen om te kijken wat de beste weg is. Het zal niet makkelijk zijn, zeker omdat het allemaal zo chaotisch lijkt. Als je een keer behoefte hebt aan de rationele, genuanceerde, emotionele, praktische kijk op Charlotte… wanneer kom je eten?

 

‘Op het meidenvlak is het eigenlijk iets te stil naar mijn zin’

 

Op het meidenvlak is het stil, eigenlijk iets te stil naar mijn zin. Jet heb ik waarschijnlijk iets te veel overrompeld, je kent me, zeker met schrijven neem ik geen blad voor de mond. En trouwens Sofie en Sabine hebben ook nog niet gereageerd. Begrijp jij dat nou? Ze zijn zeker met andere dingen bezig. Dus ik heb vandaag maar weer twee nieuwe hengels uitgezet. Nu maar hopen dat ze niet alsnog allemaal positief reageren, want vijf tegelijkertijd gaat me iets te ver.

 

Van mijn eerste liefde ook nog niets vernomen. Maar dat verbaast me niet zo. Ik kan me nog goed herinneren dat ze een kat-uit-de-boom type is, dus het moet waarschijnlijk even bezinken bij haar. Goed, ik ga even wat eten in elkaar flansen.

 

Kus,

 

Tom

Lees hier de vorige aflevering

  Lees de volgende aflevering

Lees hier alle afleveringen