deel 33

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Meiden

 

Lieve Tom,

 

Leuk om iets van je te horen! Met al je meiden… Als ik trouwens een berichtje van mijn jeugdliefde zou krijgen, zou ik meteen reageren, maar ja, ik heb dan ook nog nooit één kat uit een boom gekeken… Ik hoorde trouwens zondag toevallig dat mijn schoolliefde ook weer alleen is na vijftien jaar, ontzettend leuke man, lekker ding, helemaal fijn, er is alleen één maar… hij is homo. Ik weet natuurlijk niet wat je haar allemaal geschreven hebt, maar zo schokkend kan het toch niet zijn dat je daar dagen over na moet denken (of heb ik in mijn verwarde toestand een aspect van je over het hoofd gezien?).

 

En die Jet, Sabine en Sophie zijn waarschijnlijk ontzettende trutten die niets durven (ze klinken namelijk een beetje als heldinnen uit Joop ter Heul).

 

 

‘Voorlopig mag ik helemaal niets drinken, dus dat is ook niet gezellig’

 

Ruud, de laatste man die ik nog ‘uit had staan’ sms’te me dinsdagavond dat hij een leuk restaurant gevonden voor onze date morgen, maar helaas moest ik hem vertellen dat ik niet voor- of achteruit kan op het moment, dus die afspraak staat even on hold. Bovendien mag ik voorlopig helemaal niets drinken, vanwege antibiotica en antidepressiva, dus dat is ook niet echt gezellig.

 

Huilen kan ik trouwens als de beste, dus dat komt wel goed, vandaag vooral om Joost. Want ik weet dat dit even het beste is, maar ik heb alleen nog geen idee hoe ik het mijn hart duidelijk moet maken…

 

Hendrikje zit met haar poppetjes te spelen naast me aan tafel, we zitten gezellig en rustig bij elkaar in de buurt. Ik zit lekker te typen, kan nog uren doorgaan, want de gedachte dat ik zo op moet staan is pijnlijk verontrustend, maar ja, mijn schouder wil eigenlijk niet typen en mijn hoofd wordt er ook duizelig van, dus…tot snel.

 

XC

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen