deel 28

Charlotte & Tom

Barbara, die eigenlijk Charlotte (39) heet, en Tom (47) zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: ????

 

En? Hoe is het gesprek tussen jullie verlopen?
 
Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Nog niet
 
Lieve Tom,
Ben jij soms nieuwsgierig? Ik heb hem nog niet gesproken. Hij zou me vandaag bellen, maar ik heb hem een mailtje gestuurd met ‘liever morgen’. Straks ga ik naar de verjaardagsborrel van Paul en daar heb ik even al mijn krachten voor nodig. Niet omdat ik er tegenop zie, maar omdat ik simpelweg geen energie heb en om de paar uur zo’n beetje instort. Dat krijg je als je eenmaal toegeeft dat het niet meer gaat, dan gaat het ook ineens écht niet meer. Ik ben dus even niet opgewassen tegen een (ingewikkeld?) telefoongesprek. Sta ik daar straks mee op die borrel, geen zin in!
 

‘Ik ben even niet opgewassen tegen een ingewikkeld telefoongesprek’

 
Ik heb een freelance-collega/vriend, die de gave heeft om altijd op te duiken op momenten dat ik het wat werk betreft even niet meer zie zitten. Op die wonderbaarlijke manier ben ik al een keer aan een baan en prachtige opdrachten gekomen. Van hem kreeg ik vanochtend een mailtje of we niet weer eens moesten ‘daten’. Alsof ie het voelt. We gaan volgende week uit eten.
 
Hoe ben jij gevaren vandaag? Hard gewerkt? Nog iets gehoord van Jet(je)?
 
Liefs,
Charlotte

 

Lees hier de vorige aflevering

  Lees hier de volgende aflevering

Lees hier alle afleveringen