deel 29

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Inpakken en wegwezen

 

Lieverd,

 

Doe dit nou niet, sta je vrouwtje, laat je niet inpakken, want het wordt alleen maar ellende. Deze kerel is niet die trouwe man die je graag wilt hebben. Hij heeft je al op een manier bedrogen die er niet om liegt door met een ander weg te gaan. Je schrijft even een duidelijke mail en hij trekt weer aan de bel. Heeft die andere vlinder netjes thuis afgeleverd en ongetwijfeld een volgende ontmoeting met haar op de agenda staan. Wil jij de geliefde op de tweede rang zijn? Ik kan me het overigens heel goed voorstellen. Hij was de eerste die na de scheiding aandacht aan je schonk, die je na jaren droogte een paar zeer onstuimige weken vol warmte en passie heeft gegeven. Daar word je door overrompeld en val je voor. Logisch! Maar raak niet de kluts kwijt. Flikker die gozer aan de kant: er zijn genoeg anderen. Overigens, ik sta achter je, no matter what.

 

Van Jet nog niets vernomen, maar het was dan ook een zeer overrompelende mail. Dus die moet ze zeker even laten bezinken. Het zal ook wel een afwijzing worden, want zulke leuke mannen bestaan tenslotte niet, dus hier zit ik in volle afwachting.

 

Misschien ga ik wel ordinair daten met mijn eerste vriendinnetje

 

Over toevalligheden: ik heb sinds vandaag contact met de beste vriendin van mijn eerste vriendinnetje. Ik was toen elf. Het gaat me niet om de vriendin, die is gelukkig getrouwd, maar juist om het vriendinnetje. Ook gescheiden weet ik inmiddels. Dus misschien ga ik wel vreselijk ordinair daten met mijn ouwe liefde.

 

De mobiel ligt ’s nachts ook naast m’n bed. Dus als de behoefte daar is, kun je me ook nog betrappen op de ongesmeerde stem.

 

Liefs,

 

Tom

 

 

Lees hier de vorige aflevering

  Lees hier de volgende aflevering

Lees hier alle afleveringen