deel 27

Charlotte & Tom

Barbara, die eigenlijk Charlotte (39) heet, en Tom (47) zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Aardige man

 

Lieve Tom,
 
Wat ben jij toch een aardige man! Ik lag net al in bed, ben bekaf, maar mijn larfje kan niet slapen en ligt nu in mijn bed ontzettend te woelen, dus ik ben er maar weer uitgegaan. Het zullen de zenuwen voor morgen weer naar school wel zijn, maar ik word er dus gék van…
 
Ja, ik denk dat ik vandaag een goede beslissing genomen heb. Terug naar de basis. Gewoon mijn leven op orde brengen, het verleden verwerken, leren hoe ik met bepaalde gevoelens om moet gaan om een volgende stap te kunnen zetten. Klinkt goed in theorie, nu de praktijk nog…
 

‘Natuurlijk houd ik weer geen voet bij stuk, want ik verlang naar hem’

 
Mijn internetliefde is weer thuis en stuurde me vanavond een mail. Ik had hem geschreven dat ik echt geen contact meer wil, omdat ik er op deze manier niet tegen kan. Natuurlijk reageert hij daar op. Morgen spreken we elkaar, want ‘dit kan toch niet de bedoeling zijn’, ik weet toch ‘dat hij veel om me geeft’, ‘dat hij me niet kwijt wil’, ‘dat het/hij gewoon even tijd nodig heeft’, blablabla. Waarom doet-ie dit nou toch? Ik heb geen idee, maar houd natuurlijk weer geen voet bij stuk, want ik mis hem, verlang naar hem en wil hem zien. Dom dom dom…
 
Ik ga weer naast Hendrikje liggen, ze is al tien minuten stil, dus op hoop van zegen. Ben erg benieuwd hoe je Jet zal reageren. Dag lieve Tom, succes met alles deze week…
 
Liefs,
Charlotte

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen