deel 26

Charlotte & Tom

Barbara, die eigenlijk Charlotte (39) heet, en Tom (47) zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Re: Niet leuk
 

Lieve Charlotte,
Ik vind het zo logisch na jouw verhaal gisteren dat je even op je strepen terugkeert. Ik sta langs jouw zijlijn en mocht je geblesseerd raken dan ren ik als eerste met mijn first aid kit het veld op. Een gewillig oor, de noodzakelijke schouder. Ik hoop eigenlijk dat je veel mag scoren, want dan kan ik tenminste juichen. En weet je, ik ken je al acht uur, maar je hebt de motivatie om veel te scoren. Go for it!
 
Jet is m’n laatste, ik moet werken en me niet laten afleiden. Dus vanaf nu. Jij mag mij altijd mailen, bellen, opzoeken, whatever, met of zonder Hendrikje. Ik heb trouwens vannacht van jullie gedroomd. Erg hé?
 
Hou jij je haaks?
 
Kus,
Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

Lees hier de volgende aflevering  

Lees hier alle afleveringen