deel 25

Charlotte & Tom

Barbara, die eigenlijk Charlotte (39) heet, en Tom (47) zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Niet leuk
 
Het was inderdaad heel leuk gisteren, ik heb van je gezelschap en ons gesprek genoten, had het ook wel even nodig. Ik lig er een beetje af, Tom, dat heb je wel gemerkt. Het is ook niet zo vreemd dat ik me nu zo voel. Ik ben het afgelopen jaar maar dóórgegaan, vier dagen per week op en neer naar Rotterdam, elke dag zo’n drie uur in de auto, hard werken, me schuldig voelen naar Hendrikje, die met een au pair zat waar ze in eerste instantie niet mee kon communiceren. Voortdurend slecht (of helemaal niet) slapen en me geen raad weten met mijn emoties, stemmingswisselingen waar ik totaal geen vat op kan krijgen. En daarnaast moest ik ook weer van het vrijgezellenleven proeven en maat houden is niet mijn sterkste kant, dus ja, ik heb roofbouw gepleegd.

 

‘Ik snap dat niet van dat te oud, wat is nou oud?’

 

Vanmiddag een telefoongesprek met mijn baas gehad, want ik meld me voorlopig ziek, ze was niet blij, maar begrijpt het wel. Morgen maar even ‘spoedoverleg’ met huisarts en psychiater, want het gaat zo niet langer. Ik ben soms zó labiel dat ik er bang van word, de meest eenvoudige dagelijkse dingen lukken niet en er komt veel te weinig uit mijn handen.
Ben benieuwd hoe ‘je’ Jet van 36 zal reageren, ik snap dat niet van dat te oud, wat is nou oud? Je hebt opgewarmde lijken van veertig die al twintig jaar leven als bejaarden. Die leuke vrouw komt trouwens vanzelf, dat weet ik zeker… Je kunt wel enorme zin hebben in een nieuwe verliefdheid, maar je dwingt het toch niet af (sprak zij uit ervaring).
Veel succes met alles, ik vind het heel leuk dat ik je heb leren kennen.
 
Liefs,
Charlotte

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen