deel 24

Charlotte & Tom

Barbara, die eigenlijk Charlotte (39) heet, en Tom (47) zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Typekwestie
 

Wat een intimiteiten zijn er gisteravond over tafel gevlogen! We kennen elkaar nu al acht uur. Heb je weleens over die typekwestie nagedacht? Oké, jij valt op de grote stoere man en ik op de petites, maar moeten we eigenlijk wel zo stringent en principieel zijn?
Kom ik gisteravond thuis, heb ik een afwijzing van Denise (40). Reden: ze viel eigenlijk op jongere mannen tot een max van 43. Toen dacht ik: lieve schat, je moest eens weten, ik ben net terug van een etentje met een heel leuke vrouw van 39 en die zit echt niet met mijn leeftijd. Over principes gesproken: ik kon het vanmorgen dus weer niet laten. Kom ik Jet (36) tegen, weer zo’n leuke, dus die heb ik maar eens een fraaie mail gestuurd. En dan nu maar weer afwachten. Eigenlijk gaat dit te ver, ik heb belangrijker dingen te doen.

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen