deel 23

Charlotte & Tom

Barbara, die eigenlijk Charlotte (39) heet, en Tom (47) zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Re: Morgen
 

Loetje is altijd fijn! Is zeven uur goed voor jou? Ik hoop alleen dat Anna op tijd terug is uit Tsjechië en dat ze geld voor de bus had, want anders zou het nog wel een paar dagen kunnen duren voor ze weer op de stoep staat, weet ik uit ervaring. Maar ik zal haar morgen sms’en om te vragen waar ze uithangt.
Mijn internetliefde bleek toen ik hem een sms stuurde met vakantie gegaan te zijn, ik vond hem al stil de afgelopen dagen. Geen idee met wie of waarheen, maar vrolijk word ik er niet van. Gelukkig heb ik jou nog…
Tot morgen, gezellig!

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen