deel 245

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Sukkelen

 

Als jij mij niet schrijft, dan schrijf ik jou wel weer! Eigenlijk niet veel te melden, ik sukkel een beetje door de dagen heen, merk toch wel dat ik een beetje moet oppassen met mezelf, ben best moe,vergeet dat af en toe en dan komt de man met de hamer ineens langs…

 

Volgend weekend pak ik een altijd zeer vrolijk makend gedeelte van ‘mijn oude leven’ weer op. Voor het eerst in bijna een half jaar ga ik namelijk weer een paar dagen op de veiling van mijn vrienden in Leiden werken. Ik heb ’t gemist, want het is altijd erg gezellig, net alsof je op ‘kamp’ bent, stom lachen met de studenten die er werken, na afloop de kroeg in, er even helemaal uit en dat in de stad waar ik bijna vijftien jaar gewoond heb. Dat voelt altijd weer als thuiskomen, want als je denkt dat ik hier in de buurt veel mensen ken, dan heb je me nog niet in Leiden meegemaakt. Logeren bij mijn vrienden, hoe langer ik er over nadenk, hoe meer ik me er op verheug.

 

Gisteren was mijn ‘allereerste’ échte vriendje, die ene die ik op het strand in Cannes ontmoette toen ik zestien was op de koffie. Sinds het ongeluk had ik hem niet meer gezien of gesproken, dus ik vertelde hem het hele verhaal, dat was fijn, er zijn toch maar weinig mensen die me zo goed en zo lang kennen, ik moest wel af en toe huilen. Maar goed, we gaan binnenkort samen de tuin opknappen, in mijn eentje kom ik daar toch niet toe en ik vind het wel leuk als ie er de laatste zomer dat ik hier woon nog een beetje mooi uitziet.

 

Hoe is het met jou? Wat ga je dit weekend doen? Geniet je wel een beetje van het mooie weer? Ik ga nu douchen en even naar de stad om een joggingbroek voor mijn stoere meisje te scoren, want die gaat morgenochtend voor het eerst hockeyen met haar vriendin. Ze debuteren meteen in het Wagner-stadion, de verwende prinsessen… ben benieuwd hoe ze het zullen vinden.

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen