deel 190

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: I have had it!

 

Ik wou dat ik je had kunnen zien!

 

Het was weer druk het weekend. Gisteren bijna de hele dag in Den Bosch gehangen, want er waren computerproblemen en dan voel ik me als vader verantwoordelijk. Ze moeten tenslotte toch hun huiswerk kunnen maken. De hele middag met de provider aan de telefoon gezeten, geen oplossing. We waren gisteren pas laat in Amsterdam. En dus net weer terug van ze afleveren. In Den Bosch bleek de dvd het intussen niet meer te doen, daar nog naar gekeken, maar ook geen oplossing. Ik heb volkomen geen zicht op wat ze allemaal met dat spul doen en ergens moet het ook ophouden. Mag ik even kankeren… Zit ik daar gisteren de hele middag tussen de meubels waar ik zeventien jaar tussen heb gewoond, zelfs de laatste drie jaar eigenlijk onderdeel van was, om dingen te doen die niet lukken. Mijn ex vertrok naar Ikea om een nieuwe eettafel uit te zoeken… I HAVE HAD IT! Echt, die verantwoordelijkheid is er, natuurlijk, maar hoe ver? En daar had/heb ik het even moeilijk mee.

 

Maar toch een leuk weekend met Teun en Fien. We zijn naar Zandvoort gegaan, want het zonnetje scheen, dus dat was heel lekker. Nog uitgekeken naar je strandtent, niet gevonden. Ben wel Joost nog tegengekomen, die was uit IJmuiden komen lopen om zijn zonden te overdenken, je krijgt de groetjes.

 

Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen