deel 170

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Weer terug

 

Daar ben ik weer. Ik heb mijn moeder van jou verteld en ze vond het een interessante ervaring. Dus ze begrijpt je groeten en kan ze plaatsen. Heel belangrijk voor de oudjes, want ze horen het ene, denken natuurlijk veel te veel vooruit, en hopen dan iets, ik weet niet wat.

 

Om met je laatste alinea te beginnen. Dat ik voorzichtig moet zijn met Paula. Absoluut, en ik heb mezelf goed in de hand. Ik weet dat ze een relatie heeft. Maar ze vindt mijn aandacht ook zeer interessant en laat het zich lekker aanleunen. Ik ben me daar volledig van bewust. Ik vind het ook eng, maar ga er wel mee door, omdat ze erg leuk is, en het is tenslotte zij die de beslissing moet nemen. Tot dat punt sta ik er alleen, maar zal ik alles doen om haar te strelen, gewoon te versieren. Voor mij een uitdaging, die slaagt of mislukt. En gevoelige commitments doe ik pas als het aan het slagen is.

 

Vooruit kunnen we niet denken. Joost? Je weet het niet, houden zo, totdat je het wel weet. Dus heel terecht waarschuw je mij om niet op de dingen vooruit te denken, doe jij dat dan ook niet. Op de dingen vooruit lopen mag, maar loop jezelf niet voorbij. Lopen is dynamisch, denken is statisch. Dus denkend lopen is de oplossing. Ik moet nu, geloof ik, naar bed.

 

Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen