Spoelen maar,
juffrouw Anita!

 

Je kunt dus je tanden flossen met water, nooit geweten. Als je dagelijks 1 minuut dit fantastische apparaat gebruikt, krijg je gezonder tandvlees en schonere tanden. Top toch?

 

Ik was heel nieuwsgierig naar het apparaat, vooral omdat ik zelf dagelijks met draad flos. Mijn tanden staan namelijk net te dicht op elkaar voor een tandenstoker en ik vind niets vervelender dan eten dat achterblijft tussen je tanden en kiezen. Maar een waterflosser? De eerste keer dat ik het apparaat zag en mocht proberen, voelde dan ook heel raar. Je spuit ‘lauwwarm’ water tussen je tanden, en laat het water er ook direct weer uitlopen. Nou, ik ben om hoor! Ik heb meteen zelf zo’n apparaat aangeschaft. Als je eenmaal weet hoe het moet, dan wil je niet meer zonder. Al is het wel weer een apparaat erbij in de badkamer. Maar de voordelen zijn groot en de Waterpik Waterflosser maakt je gebit echt schoner.

 

Wist je dat…

…je met poetsen maar 60% van je gebit bereikt?

…de helft van de mensen tandvleesproblemen heeft?

…tandplak tussen de tanden en onder de tandvleesrand kan leiden tot tandvleesontsteking?

 

Met de Waterflosser reinig je 99,9% van de tandplak tussen de tanden en onder de tandvleesrand. De Waterflosser vermindert bloedend tandvlees en is vele malen effectiever dan poetsen alleen. Ook beugeldragers hebben profijt van waterflossen. De recentste studie toont aan dat waterflossen zelfs beter is dan ragen.

Zo gebruik je de Waterpik Waterflosser.

 

ZELF PROBEREN?

Doe mee met onze winactie en maak kans op deze Waterflosser van Waterpik ter waarde van €149,95.

 

ZO MAAK JE KANS!

Mail waarom jij zou moeten winnen, plus je adresgegevens, naar anita@franska.nl en wie weet ontvang jij binnenkort zo’n mooie set. Reageren kan tot 26 april 2017.

 

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Esmee Franken. Visagie: Linda van Iperen. Haarstylist: Mandy Huijs.