deel 169

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Ham&eggs

 

Klinkt goed daar, behalve die blaasontsteking natuurlijk. Een vriendin van mijn moeder nam vroeger trouwens altijd een paraplu mee op vakantie voor als we niet wilden wandelen, werkte uitstekend, we vlógen als we het ding alleen al zagen… Doe je moeder trouwens de groeten terug, ze lijkt me leuk.

 

Joosts mailtje gisteravond laat loog er niet om, hij verklaarde me godzijdank niet zijn liefde, maar in uitgebreide bewoordingen wel zijn vriendschap en dat die altijd moet blijven, zomaar ineens, voor mij toch wel out of the blue. Ik ben er nog steeds een beetje stil van, want hij was de laatste tijd niet echt de makkelijkste in z’n mailtjes. Het doet me goed, dat begrijp je, ook omdat hij echt aardige dingen zegt zonder te slijmen. En wat nu? Helemaal niets, ham&eggs.

 

Wees een beetje voorzichtig met Paula.. En joh, kan jou het schelen dat die mutsen niet reageren, wat moet je er mee?

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen