deel 165

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Twee nieuwe hengels

 

Ben ik weer! Nou, je treft het, Paula liet weten dat ze het vandaag niet zou redden, omdat ze met een vriendin Maastricht onveilig gaat maken. Mijn jeugdliefde zat vandaag ook weer in de inbox. Zij gaat morgen met vakantie naar Aruba. Daar zou ik ook wel zin in hebben.

 
Dus wat doe ik… nee, niet slaan… ik heb vandaag weer twee hengels uitgehangen. Ach ja, ik moest wat. Voel nog steeds de drang om daar een dame uit de tent te lokken, want dat is tot nu toe niet gelukt. De sfeer op deze nieuwe site is heel anders, veel meer op uiterlijk gericht, effe snel scannen, en dan erop of eronder. Waanzin… maar ik doe er wel aan mee. Ik vermaak me ook kostelijk.

 
Kus, Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen