deel 164

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Re: Een tipje dan

 

Het is inderdaad allemaal wat veel op het moment en ik weet dat ik het allemaal wel door heb, maar het is me een raadsel hoe ik sommige dingen zó ver heb kunnen laten komen. Ik heb net weer gesport en ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik vind het héérlijk! Gisteren ook drie kwartier gezwommen toen Hendrikje zwemles had. Kreeg net een mailtje van Barbara, ze willen me graag hebben en we gaan nu de salarisonderhandelingen in, spannend!

 
Gisteren een uur lang met de psych over Joost gepraat, dat was goed. Toen het met hem misliep, liep alles mis, ik begon te glijden op mijn toch al hellende vlak en eindigde als een ongeleid projectiel tegen een auto. Dat was hard nodig, dus in feite moet ik er blij om zijn. Vanaf nu moet ik twee dingen uit elkaar proberen te houden. Mijn verlangen naar liefde en wat ik voor Joost denk te voelen. Klinkt simpel en het voelt sinds gisteren ook niet al te moeilijk.

 
Ik ga even lekker van de zonneschijn genieten.

 
XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen