deel 142

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Stupéfait

 

Wat een dag. Waanzinnig! Eerst uitstekend gewerkt, veel gedaan, bijna te veel. Dus om vijf uur, met een beetje zwaar hoofd op naar mijn jeugdliefde. Maar niet voordat ik mijn mail gecheckt had. En ja, hoor daar was mijn Maastrichtse vriendinnetje. Een mail, lieve Charlotte, ik was tegelijkertijd boulversé, stupéfait, van mijn stoel vallend, bijna geshockeerd, ontroerd, warm en jeeeetje… En toen moest ik op pad, wetende dat volgens mijn sister-in-arms deze vrouw uit den boze is en ik me moest concentreren, focussen en doelgericht te werk gaan.

 
In de auto flitste Paula’s mail nog een paar keer door mijn hoofd. Ik dacht ‘hoop dat ik niet te afgeleid lijk’. Goed aangekomen, koetjes en kalfjes, lekker gegeten. En toen aan de koffie. Zij in haar stoel, ik op de bank. Ik dacht: nou als dat zo gaat komt er weinig intimiteit. Maar we raakten in gesprek, echt goed in gesprek, over van alles. Dus ik trek op een gegeven moment de stoute schoenen aan en vraag hoe het met haar vriend zit. Nou, zegt ze, volgens mij is het uit. Vervolgens heel lang gesproken over deze (ex-)relatie van haar, haar positie erin, haar gevoelens erbij (met tranen), en waar ze zelf stond. Ik kon lekker de shrink uithangen. Een dikke hug als afscheid.

 
Met spanning wacht ik op jouw inzicht in deze.

 
Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen