deel 141

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: En?

 

Heel even voor ik in mijn bed stort, ben versleten: hoe was het? Ik wil álles weten…

Vandaag een rare dag gehad. Eerst Robert geschreven en het ‘uitgemaakt’, niets meer van hem gehoord en er ook eigenlijk geen seconde meer aan gedacht.

 
Vanmiddag belde Bram en daar heb ik genoeglijk een half uurtje mee zitten praten, heel hard gelachen, alsof we elkaar al jaren kennen. Of ‘het’ er ook zal zijn, vraag ik me af, maar we gaan morgenmiddag in ieder geval een biertje drinken. Hij heeft me na ons gesprek nog een paar mailtjes gestuurd, dus misschien heeft hij wel wat te hoge verwachtingen.

 
Maandag ga ik naar Barbara en dat stemt me hoopvol, het lijkt me goed om eens iets heel anders te gaan doen.

 
XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen