Karnemelk voor ondeR de douche

 

Anita: Je voelt jezelf een soort moderne Cleopatra met deze karnemelk voor onder de douche.

 

Gemiddeld drink ik één glas karnemelk per jaar, denk ik. Ik vind het wel lekker, maar alleen in de zomer. Dat komt omdat ik als kind op een dag een glas ‘zelfgemaakte’ karnemelk van de boer kreeg. Heerlijk romig en fantastisch lekker was dat toen. En elke keer als ik het drink, denk ik terug aan dat moment. Laatst zat ik in restaurant BAK in Amsterdam, waar karnemelk verschillende keren voorkwam op de menukaart. En nu blijkt er ook karnemelk voor onder de douche. Het is weer hip dus!

 

Het huidverzorgingsmerk Melkmeisje bestaat al meer dan honderd jaar en was vooral bekend van de badproducten. Nieuw is nu ‘Karnemelk voor onder de douche’ voor een aantrekkelijke prijs. Natuurlijk heb ik het direct geprobeerd en het is een heel fijne en verzachtende douchecrème. 

 

 Melkmeisje Karnemelk Douchecrème,
250 ml, €2,29

 

Voel me een beetje alsof ik Cleopatra ben met haar ezelinnenmelk, maar dan onder de douche. De crème lijkt een beetje tussen douchecrème en bodylotion inzitten, lekker zacht en het spoelt ook makkelijk weer van je lijf.

 

De frisse karnemelk/katoengeur ruikt als het naderende voorjaar. Met een fris en positief gevoel stap ik onder de waterstralen vandaan.

 

‘Karnemelk voor onder de douche’ is nieuw en 100% huidvriendelijk, het bevat natuurlijke ingrediënten, zoals melkproteïnen en katoenextract, voor een zachte, zuivere en hydraterende reiniging. Bovendien is het parabeenvrij. Behalve karnemelk kun je ook kiezen uit de varianten Wilde Roos of Honing.

  

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Esmee Franken. Visagie: Linda van Iperen. Haarstylist: Mandy Huijs.