deel 138

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Laatste keer

 

Het is alweer heel laat, maar ik heb nog maar een glas rode wijn ingeschonken (morgen spijt). Leuke man, veel meer diepgang dan ik verwacht had, weer gezoend, maar hij voelde dat hij naar huis ‘moest’. En dat was ook zo. Geen vriendinnen in het noorden, wel ouders en vrienden. Hij vindt me leuk, maar doet niet klef, ik ben ook heel eerlijk geweest over de dreun die Joost me verkocht heeft, eigenlijk ben ik eerlijk geweest over mijn hele situatie. Tom, ik denk dat dit de laatste keer was en dat hij dat ook weet. Ik heb namelijk nog een ander bezwaar, meer van fysieke aard: hij rookt sigaren, dezelfde als mijn vader, en dat vind ik absoluut niet opwindend…
 
Als je ranzige dingen denkt over Paula, heet dat niet gewoon ‘geil’? Heeft niets met biologie en alles met hormonen te maken. Trouwens, een combinatie van Willem/Joost overleeft niemand.

 

‘Waarom gaan wij eigenlijk niet trouwen, zijn we van al het gelazer af’

 
Jij morgen naar je jeugdliefde, ik denk dus dat het gaat gebeuren tussen jullie (wat dan ook, begin maar met lekker zoenen). Ik heb Bram vandaag ‘gezien’, een ongepolijste Paul (zelfde postuur, soortgelijk smoeltje), Maar ja, Joost blijft aanwezig, kut (10x knetterhard). Ik ga hem binnenkort weer zien, gewoon om te toetsen of het nu écht waar is wat ik denk/voel. Ben bang van wel, de man zit in mijn hart, under my skin, als ik aan hem denk, klopt alles wat ik verder nog van het leven verwacht…
 
Waarom gaan wij eigenlijk niet trouwen, zijn we van al het gelazer af…
 
XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen