deel 137

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Nou?

 

Nou en, en toen? I’am dying!

 
Miss Zaandam heeft relativerend, grappig en down to earth gereageerd. Eigenlijk de reden waarom ik haar in eerste instantie aangeschreven had. Maar foto’s zijn voortaan absoluut een must.

 
Over mijn vuurbal even wat meer. Paula is dus volkomen mijn type. Ik weet heel goed dat ze een relatie heeft, dus absoluut veel te gevaarlijk. Maar ik heb ook mijn ‘doel’. Begrijp me niet verkeerd, ik respecteer haar keuze, zal ik altijd doen. Wel wil ik kijken hoe ver ze wil gaan. Is dit ranzig… ja, dit is ranzig. Maar als mijn jeugdliefde op zich laat wachten, dan lijkt een mooie interactie met Paula me heel leuk. En het kutte is dat ik mezelf erop betrapte dat ik dit weekend meer aan haar dacht dan aan mijn jeugdliefde. Vergelijk het met jouw Joost/Willem, gecombineerd. Het klikt gewoon. Is dat biologie?

 

‘Op belangrijke momenten in je leven kun je altijd een keuze maken uit twee dingen’

 
Dus morgen naar mijn jeugdliefde. En daar heb ik nog steeds warme gevoelens bij. Ik sta open naar haar, want ze staat me erg na. En, lieverd, je zal zien, op belangrijke momenten in je leven kun je altijd een keuze maken uit twee dingen. Mijn levenservaring. Of die keuze nu is of later komt, dat weet ik niet, maar dat ie komt, dat weet ik.

 
Goed, na deze levensbeschouwing ga ik slapen. Heb je Bram nu al mogen aanschouwen?

 
Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen