deel 136

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: We zien wel

 

Zeg, je hoeft je niet schuldig te voelen, hoor, wat een onzin!
 
Net terug van boodschappen doen, zo meteen begin ik aan de stoofschotel, lekker, eindelijk weer eens een huis vol ouderwetse braadgeuren… Vroeger waren Paul en ik hele zaterdagen bezig met menu’s bedenken, inkopen doen op de markt en koken, om dan ’s avonds een tafel vol vrienden te ontvangen. Ik geloof dat dat een van de dingen is die ik het meest mis. Ik ben bepaald geen vrienden kwijtgeraakt nadat we uit elkaar zijn gegaan, maar zulke avonden komen zelden meer voor.

 

Wat een idioot leven, maar beter dan achter de geraniums treurig zitten zijn’

 
Dat met Miss Zaandam heb je netjes gedaan, zet het verder gewoon uit je hoofd. Ik ga het Robert vanavond inderdaad vragen. Ik geloof niet dat ie nog getrouwd is, dan zou het zo’n debiele fantast zijn, gevaarlijk gewoon. Ik weet het, het is niet goed, maar ik zit eigenlijk met smart op een plaatje van Bram te wachten. God, wat een idioot leven! Maar ook wel leuk en beter dan achter de geraniums treurig zitten zijn.
 
De vuurbal? Nee, nee en nog eens nee. Die vrouw heeft een man/vriend en vindt de spanning op afstand met jou gewoon leuk, hallllooooo, wake up!
 
XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen