deel 135

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Schuldig

 

Ja, ik voelde me gisteren schuldig dat ik je niet geschreven had. Maar ik was laat thuis van de kinderen terugbrengen. Toen eindelijk Miss Zaandam geschreven dat ik, gezien allerlei ontwikkelingen met een oude jeugdliefde, graag met haar een kop koffie wil drinken, maar dan onder een andere noemer. Netjes of niet? Nog niet van haar vernomen.

 
Dus je wantrouwt Roberts reisjes naar het noorden des lands een beetje. Zo’n gevoel is er natuurlijk niet voor niets. Misschien wordt je wel z’n weekrelatie, en heeft ie vrouw en kinderen in Dokkum. Of misschien is z’n moeder oud en moet ie daarom veel naar het noorden. Ik zou daarom gewoon vragen, wie, wat, waar in het noorden zit.

 
Mijn Maastrichtse vuurbal lijkt helemaal hoteldebotel, gezien het aantal uitroeptekens dat ik in de onderwerpbalk alleen al mag ontvangen. Het streelt me wel, hoor, kan ik niet ontkennen.

 
Ik ga nu op pad, de hele middag brainstormen. Jij veel plezier met Robert, en als er al twijfels over een gemaksrelatie zijn, Charlotje, da’s gewoon saai. Houd je in en breng niet onnodig andere harten op hol. Gewoon leuk is ook leuk.

 
Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen