deel 134

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Gemaksrelatie

 

Goedemorgen,

 
Een hele dag niet gemaild, ik dacht al dat je me vergeten was… Hoe was je weekend?

 

Net wakker en ik ben gisteren niet naar die reünie gegaan. Heel stom, ik had net een quiche gebakken en was bekaf, toen heb ik afgezegd. Is volkomen nieuw voor me: niet meer overal achteraan jakkeren en bang zijn dat ik iets mis.

 
Bovendien doet mijn vriendin, waar het zou zijn, op het moment heel narrig tegen me. Het lijkt haar geen moer te interesseren hoe het met me gaat, ze lijkt alleen maar kwaad op me omdat ik niet werk en dus een probleem ben voor mijn werkgever, waar ze dus medelijden mee heeft (ze kent haar niet, maar ze hebben allebei een klein bedrijf, dus is ze solidair met haar en niet met mij). Ik begrijp haar kritiek prima, maar ik kan er dus niets mee, want ik zou zelf ook willen dat het anders was. Het doet ook pijn, want ik ben dol op haar en vorig jaar waren zij en haar man mijn toevluchtsoord. Als ik me alleen voelde, kon ik altijd bij ze terecht, we zijn in de zomervakantie met z’n allen naar Domburg geweest, ik was op oudejaarsavond bij ze, etc. Om mezelf te beschermen neem ik nu tegen mijn zin even tijdelijk wat afstand.

 
‘Bram’ is leuk. We hadden gisteren een fijn misverstand. Hij scheen er zaterdagnacht nog een onstuimig mailtje uitgegooid te hebben met foto, waar ie zondag een beetje spijt van had, misschien was het te gretig. Ik zat gisteren vol verwachting uit te kijken naar een berichtje en dat kwam pas ’s avonds, maar daaruit bleek dat ik dat tweede mailtje helemaal niet ontvangen had. Nu heb ik hem nog steeds niet gezien, maar we kunnen in ieder geval fijn schrijven samen…

 
Vanavond dus Robert. Als ik er mee doorga, ben ik bang dat het wat mij betreft een beetje een gemaksrelatie wordt, leuk for the time being. Natuurlijk zijn er zat mensen die dat wel doen, maar ik ben er geloof ik toch niet van. Lekker eenvoudig weer dit!

 
XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen