deel 13

Charlotte & Tom

Barbara, die eigenlijk Charlotte (39) heet, en Tom (47) zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Weegschaal

 

Weegschaal ascendant Weegschaal en dan impulsief, het is inderdaad wonderlijk. En dan ook nog Draak reisgezel Draak. Alles dubbelop dus.

 

Ik weeg nu 67, dus dat valt nog wel mee.

 

Schelden kan ik ook als de beste, als een Rotterdamse bootwerker, met stoom uit mijn oren, maar het heeft zelden iets om het lijf. Depressief ben ik wel een tijdje geweest, dat was heel naar, maar met korte tijd pillen (waar ik pas echt knettergek van werd) en therapie ben ik daar wel goed uit gekomen. Verder geen somber type, maar ik kan wel goed tobben. En heel hard lachen, meestal om dingen die andere mensen helemaal niet grappig vinden.

 

‘Ik vind het spannend als je me belt, tot later!’

 

Ik stap om een uur in de auto (kan dus bellen in de auto) en heb om half drie een interview, weet niet hoe lang dat duurt. Van zes tot half negen ben ik ook weer bereikbaar. Ik zeg het maar even, want er is natuurlijk niets aan als ik meteen weer op moet hangen. Ik vind het spannend, tot later…

 

XXXX Charlotte

 

Lees hier de vorige aflevering

  Lees hier de volgende aflevering

Lees hier alle afleveringen