deel 12

Charlotte & Tom

Barbara, die eigenlijk Charlotte (39) heet, en Tom (47) zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Ram

 

Ram ascendant Maagd. Een impulsieve Weegschaal, die ben ik nog niet tegengekomen, moet je wel een heel aparte ascendant hebben. Ik dacht juist dat Weegschalen per definitie niet impulsief waren.

 

Nee, ik houd me in het gareel, maar ik vind het tussen ons wel heel leuk. Volkomen anders dan met die andere dates, en dat doet me alleen maar iets vermoeden. Dus je bent geen 65 kilo meer. Blij toe, je had ook anorexia kunnen hebben. Ik heb geen bierbuik, ben zelfs redelijk tenger gebouwd. Volgens mijn dochters heb ik geen mooie benen, maar dat compenseert zich door een ongekende speelsheid en onderzoekingsdrang.

 

‘Blij toe, je had ook anorexia kunnen hebben’

 

Ja, en dan schrijf je weer over de wortels en de vleugels, en dan denk ik: there she is, you must be the one. Can’t help it!

Ik ben ook geen ruziemaker. Zelden boos. Maar ik kan af en toe wel lekker schelden en dan zijn de drie- en vierletter woorden ruim aanwezig. Maar voor de rest rustig en vaak vrolijk. Depridagen, nauwelijks, misschien een paar per jaar. Ik houd van impulsieve mensen, ben het zelf ook best wel. Misschien kunnen we elkaar hierin positief stimuleren. Nou, deze zinnen staan weer, misschien moet ik ook maar wat anders gaan doen. Boodschappen, dat is wat ik ga doen. En als ik terug ben, ga ik jou bellen. Be prepared.

 

Tot zo, Tom

 

P.S. Ik loop wel even de boekwinkel in voor een initiële Weegschaal-Ram-studie. Met verslag naar u.

 

Lees hier de vorige aflevering

  Lees hier de volgende aflevering

Lees hier alle afleveringen