deel 14

Charlotte & Tom

Barbara, die eigenlijk Charlotte (39) heet, en Tom (47) zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom
Aan: Charlotte
Onderwerp: Weegschaal & Ram
 
Ik citeer: ‘Ken je het verhaal uit de Griekse mythologie over de hartstochtelijk relatie tussen Mars, god van de oorlog, en Venus, godin van de liefde? Hun aantrekkingskracht was zo groot dat zelfs Zeus, de machtigste God van de Olympus, hen niet uit elkaar kon houden. Hun liefde kende de vurige passie van Mars, maar bleef zacht en sensueel als zijde dankzij Venus. De overeenkomsten tussen dit verhaal uit de oudheid en de moderne Weegschaal en Ram vind je natuurlijk in dominante planeten, Venus en Mars. De Weegschaal is even sexy als de Griekse godin en de Ram heeft evenveel zelfvertrouwen, kracht en passie als die god uit de oudheid. Ze worden onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken en bevaren dankzij de wederzijdse fascinatie zonder al te veel problemen de woelige baren van de zee der liefde.

 

Ik ken een site die de horoscoop van je relatie trekt, gaan we ook echt doen

 

De hindernissen die dit stel tegenkomt zijn duidelijk. De Weegschaal neemt haar tijd om alle voor- en nadelen zorgvuldig af te wegen op haar gouden schaaltjes. De Ram is ongeduldig en ziet elke aarzeling als een duidelijk gebrek aan loyaliteit. De Weegschaal streeft naar harmonie, vrede en schoonheid in haar leven. De Ram stoot op zijn eeuwige zoektocht naar avontuur elke vorm van routine en orde omver. Maar samen kunnen ze deze valkuilen prima omzeilen. Dankzij haar enorme diplomatie, tact en redelijkheid krijgt ze verbazingwekkend vaak toch haar zin, hoewel ze dat nooit zal toegeven. En hij realiseert zich dat hij, wanneer hij haar uitgekiende balans verstoort daar de prijs voor betaalt en zal zijn gedrag een heel klein beetje aanpassen. Met Venus en Mars in hun tekens en met een beetje geven en nemen, kan er zeker een Grote Liefde vol passie tussen Weegschaal en Ram ontstaan.”

 

What can I say? Niet dat ik er echt in geloof, maar ik vind het toch frappant wat er soms uitkomt. Ik weet een site waar je je hele horoscoop kan lichten, inclusief een voorspelling over de relatie. Gaan we ook echt doen. Bel je zo.
XXX Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  Lees hier de volgende aflevering

Lees hier alle afleveringen