deel 15

Charlotte & Tom

Barbara, die eigenlijk Charlotte (39) heet, en Tom (47) zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Na enige overweging
 
Na onze onverwachte afspraak eergisteren heb ik eens heel diep nagedacht, en ik ben tot de conclusie gekomen dat je toch mijn type niet bent. Ik vind je wel hartstikke leuk en wil je blijven zien. Ik heb het gevoel dat jij er hetzelfde over denkt, dus dan moeten we de boel ook zo maar benoemen. Wel vind ik je de beste, meest stormachtige internetromance ever.
 
Dus volgende week een afspraakje?
 
Liefs, Tom
 
P.S. Hoe is het met je stalker, heb je hulp nodig? Ik bel ‘m wel als het mot.

 

Lees hier de vorige aflevering

  Lees hier de volgende aflevering

Lees hier alle afleveringen