Veel te aardige overburen en een lieve vriendin

 

 
Je wilt niet weten wat een mens als ik allemaal naar boven weet te sjouwen en weet te bewaren in tig jaar. In februari hebben we de hele bovenverdieping leeg moeten halen, omdat het dak gerepareerd moest worden. Vervolgens zitten we al tijden met een volle bak beneden. Heel leuk voor Missi en Sippi, want die kunnen zich lekker overal tussen verstoppen. (Missi en Sippi zijn onze nieuwe katjes) En dan nu, inderdaad bijna een jaar later, moet de hele handel weer naar boven. Nou jaaa, de hele handel… het zou best slim zijn als ik ook wat zou opruimen. Dat wordt dus flink klussen dit weekend. Gelukkig heb ik een hele lieve vriendin en veel te aardige overburen, die hebben beloofd te komen helpen. Vandaar, als ik niet direct antwoord op Facebook of op mails…ik heb ‘even’ iets anders te doen dit weekend.
 
P.S. Mijn nieuwe playlist staat weer klaar. Even op het dansende vrouwtje klikken. Veel plezier

 

Door Franska. Fotografie portret: Esmee Franken, Visagie Linda van Ieperen, Haarstylist Mandy Huijs