deel 127

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Niet veranderen

 

Goedemorgen,

 
Met de Maastrichtse speel je dus met vuur, maar dat weet je zelf ook wel, godzijdank dat ze zo ver weg woont…

 
Of ik je begrijp? Jawel, tot op zekere hoogte. Kijk, je bent op zoek naar een nieuwe liefde, je zat midden in het daten en dan is daar ineens je eerste liefde, dat maakt sentimenteel en je was/bent ontvankelijk voor zulke gevoelens. Dus misschien ging het tot nu toe wel een beetje door de roze bril. En dan is er nu de realiteit, leuke vrouw met natuurlijk hang-ups en de gebruikelijke problemen met haar opgroeiende kinderen. Maar Tom, ze is zoals ze is en dat zul je moeten accepteren, want jij wilt dat ze wat ontdooit, maar je hebt niets te willen. Is willen dat iemand verandert of denken dat dat kan niet valkuil nummer één in een relatie?

 

Ga voorlopig gewoon plezier met haar maken, Tom, laat haar voelen dat het keurslijf niet altijd nodig is, misschien ontdooit ze dan vanzelf. Heb je hier wat aan?

 
Ik ga zo meteen met Hendrikje naar mijn zusje. Daarna gaan Hendrikje en ik met mijn ouders bij Café Amsterdam eten. Morgenavond ga ik naar een reünie, zal wel weer een bende worden, dus ik heb een gezellig programma dit weekend. En dan maandag Robert…

 
XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen