deel 126

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Miss Zaandam

 

Miss Zaandam, hoezo stom, ik schiet me voor de kop!

 
Mijn Maastrichtse is diep in relatie met een goede vriend van DJ, dus ik behoud afstand. In zoverre… we hebben elkaar vandaag al wel twee keer gemaild. So much voor stabiliteit, toch? Lieve Charlotte, ze is écht leuk. Te leuk om te laten schieten en ik kan me heerlijk verbergen achter haar stabiele situatie. Aan mij zal het ook nooit liggen…

 
En natuurlijk is er mijn jeugdliefde. Laat ik met jou mijn reserves delen. Een warme, leuke, lieve vrouw, en ze ziet er ook nog goed uit. Wel een vrouw die vijftien jaar lang een communicatie met zichzelf heeft opgebouwd, niet onlogisch als je het allemaal zelf hebt moeten rooien. Wel wil ik dat ze wat ‘ontdooit’, dat ze niet meer zo strak in haar keurslijf zit. En als ik daar een rol bij mag spelen, graag. Maar het weerhoudt me op dit moment wel om in de wolken te verkeren. Jij als vrouw, begrijp je dit?

 
Hoe’s de kop?. Die twee wijntjes had je niet moeten doen. Killing! Ik ga nu een poging wagen om naar bed te gaan. Lastig als je pas om elf uur opstond, maar het moet, want morgen heb ik twee van de drie pareltjes weer hier.

 
Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen