deel 125

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Man van vijf miljoen

 

Dit is zo vreselijk, ik wil vandaag maar één ding: dat deze dag voorbij is. We waren het ‘schandaal’ van het schoolplein, iedereen had het er over, over deze verlepte dames uit Zuid. Ik heb me vandaag gevoed met huzarenslaatjes, frites, heel veel mayo en roomboterzoutjes en net, bij mijn vroegere buurvrouw, met twee glazen wit, maar die bevielen me niets. Hendrikje kijkt naar de Kameleon en eet chips.

 

’s Avonds een vent, ’s ochtends een vent. Ik voel me nergens schuldig over en als ik me al ergens zorgen over maak, is het over mijn eigen economie en niet over die van dit land. Ik heb vandaag überhaupt niets nuttigs gedaan, behalve overleven, dus ik heb grote bewondering voor je offerte en BTW-nummer. Moge de miljoenen binnen gaan stromen…

 
Drink binnenkort gewoon een kop koffie met die Miss Zaandam, dat overleef je wel, en zeg vervolgens dat je geen klik voelt, iets anders zit er niet op, eigen schuld dikke bult!

 
En die Maastrichtse? Meteen mee kappen, dat heeft geen toekomst.

 
Moeders… Die van mij doet dat ook altijd, bellen als het niet moet, ze zal het maandagavond ook wel weer doen, heeft er een antenne voor. Ik ben dan ook niet altijd even aardig, maar er zijn grenzen…

 
XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen