deel 124

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: TGIF

 

Zo zuiplap! Hoe is het met de knarsende knijter? Er is een gezegde: sterke vrouw in de avond, sterke vrouw in de ochtend!

 
Lekker stel zijn we: ik heb ook tot elf in mijn nest liggen rotten. Moeten we ons schuldig gaan voelen over ons gebrek aan bijdrage tot het economisch herstel van dit land? TGIF, dus.

 
Kijk ik gisteren laat nog even in de inbox, en wie waren daar: jij natuurlijk, maar ook Miss Zaandam met foto en een van mijn nieuwe vriendinnen uit Maastricht. Dat laatste vind ik erg leuk. Die foto, duidelijk minder, dus ik heb een probleem. Hoe moet ik dit nu weer aanpakken. Stom, stom +(8x). Ik had gewoon veel eerder moeten afblazen. Ik ga ook niet meer in op vrouwen zonder foto! Een voorzichtig briefje dan maar. Mijn Maastrichtse is echt leuk. Zaterdag een hele tijd mee zitten lullen. Krijg ik dus een mail, met alleen in de onderwerpbalk:’emailtest, groetjes Paula’. Als dat geen uitnodiging is?

 
Heb ik nog wat nuttigs gedaan vandaag? Ja, mijn eerste offerte de deur uit, en mijn BTW-nummer aangevraagd. Nog gezellig met de belastingdienst aan de telefoon gezeten, want zelfs het invullen van zo’n formulier levert problemen op. Over verwachte winst, inkomen en omzet. Ja, hallo… kan variëren van 5.000 tot 5.000.000. Ik hoop het laatste, verwacht het eerste.

 
Oh…zit ik gisteren te dineren, belt mijn moeder! Ze wist er zelfs van, was het misschien wel weer vergeten. Dus ik hield het kort. Ze heeft me vandaag nog niet teruggebeld, dus misschien is ze wel beledigd. Net m’n excuses ingesproken. Wel een problematische dag vandaag. Goed, ik ga aan de afwas van gisteren, in de tussentijd nadenkend over hoe Miss Zaandam af te ronden.

 
Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen