deel 123

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Hoofdpijn

 

Jezus Tom, heb ik hoofdpijn, ben net wakker en ik kan nog niet eens recht kijken, avondje doorgehaald met de moeders van de keurige school van mijn kind, kunnen die drinken, daar ben ik een kleuter bij. Om vier uur hebben we de sessie bij mij thuis afgesloten met nog eens twee flessen wit. Ik voel me een student, dit is niet eens een kater, ik sta op sterk water. Maar we hebben verschrikkelijk gelachen en gekrijst.

 
Nee, ik was niet pissig, vond het wel grappig wat je zei, maar ik zag mezelf ineens als zo’n vrouw die met mannen speelt en daar heb ik een rothekel aan. Ik ga in bad, mezelf verdrinken. Jeetje, wat voel ik me rot, dat is lang geleden.

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen