deel 122

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Niet gezoend

 

Meisje is net weg. Moet morgen weer om half zeven op. Liep gelikt. Eten uit de kunst natuurlijk. En zij zat heerlijk op haar praatstoel, wellicht in een lichte vorm van onzekerheid. Nog niet gezoend, maar ‘close’. Haar vriend is even ter sprake geweest, erg onduidelijk, ze bracht het zelf ter tafel, ik heb niet doorgevraagd, volkomen onbelangrijk op dat moment, maar ze gaf aan dat ie uit the picture is. Dinsdag het vervolg.

 
Lieverd, ik verdenk jou helemaal niet van spelen, maar ik wilde je even herinneren aan de eerdere uitgangspunten. En wat mij betreft zijn uitgangspunten alleen maar punten waar je vanuit gaat, daarna volkomen flexibel onder de omstandigheden. Dus maak ik mij druk over je? Nee. Je bent oud en wijs genoeg, toch? Was je een beetje pissig?

 
Mijn sigaretten zijn op, ik ga naar bed.

 
Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen