deel 121

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Wind je niet op!

 

Waar wind je je over op? Gekofferd is trouwens met een d. Ik ben geen onneembare maagd, verdorie! Ik ga er echt geen weken durend project van maken. En al helemaal niet nee/ja, nee/ja tot in het oneindige, ik speel niet met hem. Jeetje man, maak je niet druk!

 
Vandaag trouwens weer een heel fijne van Joost, is die man in de war, dat wil je niet weten. Het is gewoon geen doen met dat type, maar ik ben nu ‘gewapend’…

 
DJ lijkt me wel wat, maar jij moet maar bepalen of we inderdaad aan elkaar voorgesteld moeten worden, ik heb absoluut iets met ‘zeelui’, maar niet een met in ieder stadje een schatje.

 
Ik ga zo met tien moeders van school in de stad eten, terwijl de vaders elders kookles hebben. Ik mag ook mee, want ‘hij is dan wel je ex, maar het is wel zo gezellig als je ook meegaat’, daar heb ik veel zin in. Het is alleen vervelend dat het regent, want ik wilde op de fiets en mijn suède laarzen aan en nu moet ik snel iets anders verzinnen. Het valt soms helemaal niet mee, het leven. Hendrikje speelt Chinees restaurant en heeft net met veel smaak de door mij gehaalde Peking Duck gegeten.

 
Mocht je vanavond tussentijds advies nodig hebben, anytime, je hebt mijn nummer…

 
XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen