Crème brûlée-ijs geserveerd in een pannenkoek

boolay crepes londen

 

Zeg wijn, snacks of haute cuisine en de smulpapen van online foodmagazine FavorFlav weten waar te drinken, hoe het te eten en wat te koken. Dit keer serveren onze cheffies je: crème brûlée-ijs geserveerd in een pannenkoek.

 

 

 

Eén van de lekkerste dingen die er zijn vind ik een goede Crème Brûlée. En dan met voorkeur ook nog de klassieke variant, daar kan je me echt ’s nachts voor wakker maken… Maar ik gok zo dat je me voor deze nieuwe variant ook prima uit bed mag trekken.

 

Want Hoooly moly, wat klinkt dít goed. Ik presenteer u: een Crème Brûlée-ijsje, geserveerd in een hoorntje gemaakt van een crèpe. Jep, dat is een hele mondvol, maar dit klinkt toch hemels?

 

Op naar Boolay Crepes in Londen!

Want dat is waar je deze goddelijke snack kunt halen. Jammer genoeg niet in Nederland dus (nog? Iemand moet dit idee toch oppikken?), al had ik het prima kunnen gebruiken tijdens de aankomende hittegolf. Alle credits mogen overigens wel richting Boolay Crepers: zij zijn namelijk de bedenker achter dit ijsje en dus ook de enige plek ter wereld waar je dit nu kan halen. Mocht je in Londen zijn, je vindt deze spot bij station Covent Garden, in de Seven Dials Market.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Bucket Listers (@bucketlisters)

Beeld: Halar Explorer

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer