Een heel goede morgen

 

Het weekend staat voor de deur en dat vraagt om een uitje. Ik moet zeggen dat ik nog wat schroom heb waar het uitgaan betreft.

 

 

 

Aan de ene kant kan ik niet wachten om weer eens te dansen, buiten de deur te eten en andere mensen om me heen te zien, aan de andere kant voelt het nog een beetje spannend. Ik plaats de ene na de andere beer op de weg. Maar ik vind dat ik het leven moet plukken, juist nu na die verdraaide pandemie en juist nu, nu we weten hoe kwetsbaar vrede is.

Ik ga daarom reserveren bij Club Hart, een televisiestudio die in de daluren wordt omgebouwd tot restaurant-muziekclub. Het is klein, intiem, je hebt je eigen tafeltje en je hebt live een artiest op aanraakafstand. Shirma Rouse was er deze week, de Franse operazangeres Julie Huard is er 10 april, Og3ne komt 18 april en op 16 en 23 april komen deelnemers van Better Than Ever (het programma waarin oud-deelnemers van The Voice en Idols opnieuw gaan zingen) optreden. Ik ben al eens gaan kijken naar Trijntje en Roel van Velzen en had de avond van mijn leven. Club Hart ligt tussen Amsterdam en Haarlem, is hartstikke makkelijk te bereiken en ik parkeerde voor de deur. Zo, hebben we alweer twee beren van het pad geveegd.

Misschien zie ik je wel. www.clubhart.live

 

Ik wens je een fijn weekend,

Liefs,

May

 

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach