Celebrity Kylie Jenner verandert ineens de naam van haar baby

 

Eigenlijk zo raar dat we de naam voor de geboorte bepalen.

 

 

 

‘Ik moet zeggen dat ik ‘Florence’ nog best moeilijk vind om zo uit te spreken.’ Mijn lief en ik lagen naast onze verse baby van pak ‘m beet een dag of drie oud. Ik knikte en was het met hem eens. Florence was een prachtige naam want hé: een van de mooiste steden van de wereld en ook nog eens de doopnaam van wijlen mijn schoonmoeder. Dichterbij perfectie kwamen we niet op namengebied. Maar zo’n grote naam uitspreken tegen zo’n klein baby’tje voelde gewoon een beetje gek. Dus Florence werd Flo. Die achterste vijf letters bewaren we voor later, als ze op de thee gaat bij de koningin of zo. En voor op zondag.
Onze Zweedse vrienden deden het een stuk beter. ‘Hoe heet hij nou?’ vroeg ik mijn vriendin Helena een week of zes na haar bevalling. Ze waren er nog niet helemaal uit en twijfelden tussen Benjamin en het wat krachtiger Magnus, dus ze besloten het kind een beetje te laten rijpen, hem meer te leren kennen en vervolgens de beste naam voor hem uit de lucht te plukken.
In Zweden heb je drie maanden de tijd om de perfecte naam te bedenken voor het kind.

 

Daphne Deckers deed het weer precies andersom. Die deelde de namen van haar kinderen, Alec en Emma, al tijdens haar zwangerschap. Aan de andere kant van de buik bestonden ze ook al en verdienden ze ook een naam, zo vond ze.

 

Ik vind beide theorieën prachtig, al had ik Kylie Jenner misschien meer het Zweedse model toegewenst. In alle juridische documenten de naam Wolf weggummen en veranderen is zo lastig nog niet, haar 320 miljoen volgers op de hoogte brengen, dat lijkt me een verdraaid lastig klusje.

 

Met deze ei-post kreeg Kylie Jenner trouwens de meeste likes ooit.

 

En kijk eens hoe mooi Emma Deckers, die baby van toen, geworden is.

 

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach