Caramba Alexia!

 

Dat prinses Alexia net zo fotogeniek is als haar moeder, wist je natuurlijk al. Maar inmiddels is ze ook in Argentinië een ware internetsensatie

 

Dat prinses Alexia alle schijnwerpers op zich weet te richten zag je op Koningsdag al. Als een pro stond ze naast haar moeder en zussen te poseren. Ze had er duidelijk op geoefend. Want een duckface en de nonchalante manier waarop ze heur haar naar achteren gooit is iets dat ieder meisje van vijftien perfect beheerst. 

Ik zou me iedere keer weer rotschrikken als er zoveel fotografen tegenover me staan. Poseren voor mijn eigen stukjes op deze site vind ik al verschrikkelijk. Die foto’s maakt mijn dochter en daar krijg ik al de slappe lach van, laat staan als de hele vaderlandse pers tegenover je staat.
 
Eigenlijk vind ik het wel cool hoe ze dat doet. Zonder blikken of blozen strak in de lens kijken, haren naar achteren en fotograferen maar. Ik geef het je te doen als puberprinses. Misschien droomt ze wel van een carrière als fotomodel of influencer. Ook typisch iets voor een vijftienjarige. Alexia wordt al een eindje op weg geholpen door het Argentijnse blad Hola! Daar staat ze deze week pontificaal op de voorpagina. Caramba Alexia! Doutzen Kroes kan wel inpakken…

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit