By-the-weetje

 

Iets om elke dag een minuut of twee vrolijk van te worden

 

 

Hoe ik het ontdekt heb, weet ik echt niet meer. Maakt ook helemaal niet uit natuurlijk. Dat het er is, is het belangrijkste. Een ding is zeker, het is al minstens zes jaar geleden dat ik het vond.

 

Ik heb het over een hele leuke app: Timehop. Elke dag opnieuw staat er een beknopte selectie berichtjes en beelden klaar van alle jaren dat ik die app al heb. Dus mijn ochtend begint altijd met even gluren wat ik ook alweer meegemaakt heb vorig jaar, twee jaar geleden, zes jaar geleden.  Even snel door de tijd hoppen, dus.

 

Heel soms als ik een dag ben vergeten te kijken, wegens te druk,  heb ik best spijt, want de volgende dag staat de nieuwe alweer klaar en is de ouwe alweer weg. Twee minuutjes per dag en je hebt even je persoonlijke ‘mini-trip-down-memory-lane’ gemaakt.

 

Aanradertje dus. En hoe langer je hem hebt, hoe leuker het wordt.

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.