Briljant: de Action verkoopt een elektrisch droogrek

action elektrisch droogrek

 

Dingen waar ik in het huishouden een hekel aan heb: de was doen.

 

 

 

En dan bedoel ik niet het gedeelte van de vuile was daadwerkelijk in de wasmachine doen (dat vind ik helemaal prima), maar het eruit halen en ophangen vind ik dus echt bloedirritant. Ook omdat ik vaak een broek uit de was haal die ik eigenlijk die avond of de volgende ochtend aan wil doen. Die is dan natuurlijk verre van droog en dan baal ik weer. Van mezelf ben ik al een ongeduldig typetje en dat komt behoorlijk tot uiting bij het ophangen van de was, en dus moet ik wachten tot het droog is.

 

Nou, mijn favo winkel — de Action — heeft dus weer iets zoiets briljants. Nee, dit is geen reclame, maar ik wilde het wel even delen: ze verkopen daar nu een elektrisch droogrek. En ja, dat is dus inderdaad een droogrek dat binnen vijf minuten is opgewarmd en er daardoor dus voor zorgt dat je kleding zóveel sneller droog is. Wat een geniaal idee, zeg. Had ik het zelf maar bedacht.

 

Goed om te weten: hij is alleen online verkrijgbaar, dus rennen naar de Action heeft weinig zin. Ik zou er wel snel bij zijn als ik jou was, want dit is waarschijnlijk gigantisch snel uitverkocht. Zo ben ik wel weer: ik heb er eerst snel zelf even eentje aangeschaft voor ik dit aan anderen tip. Dit gaat voor mij (en m’n humeur) echt een game changer worden.

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer