Brigitte Kaandorp weet wel raad met een ‘glutenvrije vrouw’

 

Ik hoorde haar net op Radio2 en o, wat vind ik haar leuk. Als Brigitte haar mond alleen al opendoet lig ik gevouwen.

 

Ken je ze ook, die vrouwen die achter iedere hype aanrennen? Die opeens allergisch zijn voor van alles en nog wat? Variërend van kleurstoffen tot melk en van noten tot soja. 

 

Natuurlijk is het heel naar als je echt allergisch bent, dat lijkt me verschrikkelijk, maar er zijn ook vrouwen die nogal last hebben van een hype.

 

Zoals die met een glutenallergie. Ik erger me altijd een rotje als ik met zo’n dame aan tafel zit. Die mankeert niks maar heeft een typisch geval van aanstelleritis als je het mij vraagt. Ook Brigitte vindt er het hare van.

 

O wat hou ik van die vrouw. Ik heb haar helaas nog nooit live gezien, maar ik hoop dat ik een kaartje voor haar voorstelling kan bemachtigen als deze hele pandemie weer achter de rug is. Gelukkig hebben we de beelden nog.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit