Dit wil iedere luxepoes wel hebben

 

Zo nu en dan (oké, gewoon best wel vaak) betrap ik mezelf erop dat ik mijn kat meer luxe gun dan mezelf.

 

Ik bedoel maar: ik heb geen hangmat voor mezelf hangen in huis. En die heb ik dus binnenkort wel voor m’n kat. Nu heb ik ook wel een íets grotere versie nodig, maar toch… Zeg nou zelf, deze is toch echt te leuk? Ik zou ‘m echt ultiem chillen hierin als ik een kat was. Wie weet in m’n volgende leven. En ik vind hem serieus veel beter dan die standaard krabpalen waar ze dan bovenop kunnen liggen. Je kan nou niet zeggen dat die meestal erg stylish zijn. Nee, dan deze hangmat: past toch zo in je interieur? Je kat blij, jij blij, je huis blij.

 

Bij mij zit deze in ieder geval in m’n winkelmandje, dus het wachten is begonnen. Nog altijd even afwachten of die diva van mij er daadwerkelijk in gaat liggen, maar zo niet, dan heb ik gewoon een nieuw leuk accessoire in m’n huis hangen. Kost ook nog eens geen drol en volgende zomer hang ik ‘m in de tuin. Dat wordt genietennnn.

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer