Boer Jaap staat
weer in de etalage

Arme boer Jaap. Was het niet gelukt om via Boer Zoekt Vrouw
de liefde van z’n leven te vinden, gaat ‘ie het
gewoon nog een keertje proberen.

 

En dit keer wordt hij geholpen door NH Nieuws. Het mediabedrijf van Noord-Holland heeft op hun website een advertentie geplaatst om boer Jaap opnieuw aan de vrouw te krijgen. Zij zoeken voor Jaap een leuke date voor Valentijnsdag, zodat hij niet weer in zijn eentje tussen de blommen van zijn kwekerij in Rijsenhout zit.

 
En omdat ik Jaap ook een romantische Valentijnsdag gun, deel ik deze oproep hier met jou. Misschien zie jij Jaap ook wel zitten en heb je morgen op Valentijnsdag ook nog geen date? Wat let je….

 

 
‘Ben jij een lieve, spontane vrouw tussen de 40 en 55 jaar oud en zoek je een maatje? Woon je in buurt van Rijsenhout en zie je het leven op een snijbloemkwekerij wel zitten? Stuur dan een leuke foto van jezelf naar internet@nhnieuws.nl onder vermelding van Valentijn Jaap. Liever whatsappen? Dat kan ook. Wil jij met boer Jaap op date? App dan snel een leuke foto van jezelf naar 0630093003!’
 

Dus trek je stoute schoenen aan en stuur NH Nieuws een reactie. Laat je me nog even weten of het gezellig was?
 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit